dilluns, 13 d’octubre del 2014

Sopa de pollastre Thai


Que ja comencen a venir de gust una sopeta calenta i si us agrada el picant i els sabor d'Orient, aquesta Sopa de pollastre Thai, és ben fàcil i ràpida de fer.


Ingredients:
500 g pit de pollastre
500 ml de brou de pollastre  Aneto 
400 ml de llet de coco
3 c/s de salsa de peix
2 xilis frescos (o al gust)
3/4 fulles de citronella
1 c/p de sucre
2 cm de gingebre fresc
Unes fulles fresques de coriandre
1 c/p de sal
2 dents d'all
1 llima


Preparació
Pelar els alls i posar en un morter amb els xilis i el gingebre pelat i tallat, la sal i aixafar.
Netejar el pollastre i tallar a daus.
Posar a escalfar la llet de coco, el brou de pollastre i les fulles de citronella.
Quan arrenqui a bullir, afegir el pollastre i deixar coure a foc suau fins que sigui cuit. Afegir la salsa de peix i el suc de la llima. Remenar i rectificar de sal si cal. Retirar les fulles de citronella i servir amb unes fulles de coriandre picades al moment.

3 comentaris:

  1. Benvigudes totes les sopes a la tardor! Petonet

    ResponElimina
  2. Pinta muy buena Eri y la foto es muy bonita
    Bona setmana
    peto

    ResponElimina
  3. Es verdad que empiezan ya a apetecer, aunque dicen que suben otra vez la tª
    Bss

    ResponElimina